Вчора
23 жовтня
18 жовтня
17 жовтня
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня

“АМК “РЕМ-БУД” у рамках ремонту дороги Хмелівка-Бобрик встановила нову зупинку

Реалізація проєкту з відновлення 3 км автошляху місцевого значення Хмелівка-Бобрик, що у Сумському районі, вийшла на новий етап – “АМК “РЕМ-БУД” монтувала зупинку та влаштувала нижній і вирівнюючий шари асфальту.

Наразі на об’єкті, що входить до програми Президента “Велике будівництво”, на замовлення ДП “Дороги Сумщини”, працівники “АМК РЕМ-БУД” вже виконали значний комплекс дорожніх робіт. Зокрема, із останнього – монтували нову зупинку громадського транспорту, улаштували нижній і вирівнюючий шари покриття з крупнозернистої асфальтобетоної суміші (тип Б). Разом з цим проводять до ладу узбіччя, знімають рослинний шар укосів насипу земляного полотна.
У найближчих планах – укладання фінального шару покриття проїжджої частини, примикань, заїздів, встановлення бар’єрного огородження, дорожніх знаків і нанесення розмітки.

Нагадаємо, що саме цією дорогою возитимуть дітей до школи, тож бригади “АМК “РЕМ-БУД” працюють, не збавляючи темпів, щоб досягти найкращого результату. При цьому кожен етап робіт виконується з чітким дотриманням технологій дорожнього будівництва та за встановленим графіком.

Продовжуємо покращувати дорожню інфраструктуру Сумщини, аби пересування автошляхами було безпечним та комфортним.

Тест опитування!
30 грудня
29 серпня
10 серпня
19 травня