18 жовтня
17 жовтня
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня

У Сумах уведено з 1 вересня єдиний проїздний на місяць для автобуса і тролейбуса вартістю 360 грн., кількість поїздок не обмежується

Вартість проїзду при користуванні єдиним проіздним квитком при кількості поїздок від 60- ти до 90- та в місяц складатиме від 4-х до 6- ти грн., таке рішення прийняв виконавчий комітет СМР 15 серпня.
Виконавчий комітет встановив тарифи на послуги міського електричного транспорту та послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що надаються КП «Електроавтотранс».
Востаннє тарифи на проїзд у комунальному громадському транспорті змінювали два роки тому. Відтоді подорожчали складові, що й обумовило необхідність перегляду вартості проїзду.
Так з 1 вересня в комунальному транспорті (автобусах та тролейбусах) пасажири сплачуватимуть 8 грн. Варто зазначити, що економічно обґрунтований тариф на проїзд у тролейбусі становить 16 грн, автобусі – 15 грн. Водночас, відповідно 8 і 7 грн різниці комунальному підприємству відшкодовуватимуть коштом бюджету громади.
Разом з цим пільговим категоріям, які нині користуються комунальним громадським транспортом безплатно, це право збережеться.
Як і раніше, для учнів 1–11 класів проїзд у комунальному транспорті протягом календарного року залишається безоплатним.
Решті пасажирів суттєво заощаджувати на поїздках допоможе місячний проїзний, який відтепер буде єдиний на автобус та тролейбус. Коштуватиме він 360 грн, а користуватися комунальним громадським транспортом протягом місяця можна буде необмежену кількість разів. Для студентів передбачено місячні пільгові проїзні на тролейбус вартістю 160 грн.

Тест опитування!
30 грудня
29 серпня
10 серпня
19 травня