Вчора
18 жовтня
17 жовтня
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
24 вересня
23 вересня

Посол Молдови ознайомився із роботами по ліквідації ворожої атаки безпілотників у лікарні Святого Пантелеймона в Сумах

Під час робочого візиту на Сумщину Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Молдова в Україні Валеріу Ківеря та консула Республіки Молдова в місті Суми Еміла Нурієва, відбулася їх зустріч з керівниками області та народними депутатами України.

Делегація також прибула до лікарні Святого Пантелеймона, що зазнала руйнувань після ворожої атаки шахедів.

Разом з керівником лікарні Володимиром Поцелуєвим обговорили питання можливого партнерства в рамках подальшого відновлення повноцінної роботи лікарні. Також опрацювали питання підтримки лікарні та залучення благодійників із-за кордону.

“Ми щиро вдячні послу Валеріу Ківерю та консулу Молдови за увагу до нашого закладу. Після ворожої атаки безпілотників ми робимо все можливе для відновлення лікарні та забезпечення належних умов для наших пацієнтів. Співпраця з міжнародними партнерами, зокрема з Молдовою, відкриває нові перспективи для розвитку нашої інфраструктури та залучення додаткових ресурсів. Це підтримка, яка має не лише матеріальний вимір, але й моральний, адже відчувати солідарність міжнародної спільноти — це надзвичайно важливо в наш час,” — зазначив директор лікарні Володимир Поцелуєв.

Тест опитування!
30 грудня
29 серпня
10 серпня
19 травня